Zacht in kracht

Het is ontdekken, voelen, be-leven en er-varen.

De opleiding vertrekt vanuit de zachte kracht van het energetische werk. Niet enkel leren met je hoofd, maar voelen met je hele Zijn.
Wat je hier meekrijgt, leer je niet uit een boek.

Gewoon magisch

Verwonderd zijn over wat niet tastbaar is.

Wat mysterieus en niet te vatten lijkt wordt vertaald naar simpel begrijpbaar. Niets hocus pocus, voeten op de grond maar vanuit connectie met al wat is.
Handelen vanuit voelen en intuïtie.

Persoonlijk & groei

Wees verwonderd! (Her)ontdek je eigen-wijze jij!

Een kans om de rijke innerlijke belevingswereld van het kind te ontdekken, ook die van jouw innerlijke kind.
Je wordt aangemoedigd om je eigen stijl te ontdekken, aangepast aan jouw behoefte, talent, temperament.


Wrijfmassage. Zo bijzonder.

Als volwassene ken je wellicht het gevoel van machteloosheid wanneer een kind maar niet kan slapen, zich neerslachtig voelt en altijd maar piekert of heel snel in paniek geraakt en overloopt van de stress.

Alles wat je beleefd hebt, gevoeld én gedacht wordt ergens opgeslagen in je energiesysteem. Als dat niet op tijd wordt geordend, opgeruimd dat gaat het systeem vertragen en kan het vastlopen. Dat wordt vaak benoemd als geblokkeerd worden. Zie het maar als de energie die wordt afgeknepen. Alsof er een dam wordt gebouwd, of een opeenhoping van stokken in een rivier.

Er bestaan heel wat systemen, technieken, programma’s om kinderen te ‘kalmeren’, maar er is er één zo simpel en verbindend en dat is Wrijf. We zijn bijna vergeten dat een eenvoudige aanraking wonderen kan doen. Want als een kind goed in z'n vel zit, dan kan het met plezier en vol vertrouwen de wereld ontdekken.

Als Wrijfcoach laat je de energie weer stromen. Duw je al die sensitieve antennekes terug naar binnen, zodat een kind weer bij zich zelf komt. en dus niet buiten zichzelf is van.... je weet wel... Je maakt hierbij gebruik van de kracht van de Wrijfolie, van kristallen en edelstenen. Je leert hoe de energiestromen werken en hoe je ze kan connecteren via aanraking, meditatie, adem en dit allemaal op speelse wijze, volledig afgestemd op het kind. Om zelf goed in je kracht te staan, leer je ook je eigen innerlijke kind en patronen beter kennen.

opleiding wrijf massage kinderen - wrijfcoach

Met losse modules. Zo handig.

De wrijfcoachopleiding kan je op verschillende manieren volgen:

Optie 1:
Je kiest voor voor een traject van 7 volle dagen. €840,00
Bekijk alle data.

  • Je kiest voor voor een traject van 7 volle dagen. Telkens van 10u tot 16u30.
  • Met duidelijke start- en einddatum.
  • Na het succesvol afronden van het traject krijg je je attest van deelname en mag je jezelf Wrijfcoach noemen.

Optie 2:
Je kiest om losse modules te volgen, want dat kan.
Prijs per modules €125,00

  • Misschien heb je (nog) niet de nood om al onmiddellijk als Wrijfcoach aan de slag te gaan.
  • Misschien lukt het niet in je planning om alle modules in 1 keer te volgen.
  • Misschien wil je het traject spreiden over een langere periode.
  • Misschien wil je niet zitten wachten tot er weer een nieuw traject start, dan kan je dus ook op elk moment instappen.
  • Misschien is er die ene module die je heel erg aantrekt.
  • Misschien zijn er nog andere redenen en die zijn allemaal prima.

Met een stempelkaart houden we jouw gevolgde modules bij. Van zodra je stempelkaart vol is en je dus alle modules gevolgd hebt, kan je aan de evaluatiedag meedoen.

opleiding wrijf massage kinderen - wrijfcoach edelstenen

Losse lesmodules. Een overzicht.

Deze modules maken deel uit van de volledige wrijfcoachopleiding maar kunnen dus ook los gevolgd worden.

Tijdens deze workshop, met enkel volwassenen, krijg je eerst de nodige uitleg waarna je vervolgens zelf kan ervaren wat het effect is. Zo kan je het thuis of op je werk met voldoende vertrouwen doorgeven aan de kinderen.

Het gaat er dus bij een Wrijftijdmassage niet om dat de spieren gemanipuleerd worden. Het gaat erom dat de kinderen zich bewust worden van hun lichaam en goed in hun vel zitten. Ze leren hun grenzen voelen en afbakenen, zich bewust worden van hun emoties en behoeften en vragen wat ze nodig hebben.

Als bijkomende voordelen mogen we noteren: Kalmerend en angstverminderend - Vermindert pijn - Bevordert de groei - Verbetert concentratie en oplettendheid - Verhoging van het immuunsysteem: verlaagd cortisolgehalte, bij hoog cortisolgehalte verlaagt onze weerstand - Verhoogde activiteit van de nervus vagus: een van de twaalf hersenzenuwen zorgt voor oa de mate van alert en ontspannen zijn,...

En uiteraard leer je de verschillende Wrijfflesjes kennen.

Elk mens, elk ding vibreert op een eigen golflengte, met een eigen unieke frequentie. Jij bent één en al energie: je zoekt, kanaliseert en geeft energie. Je trekt energie aan en je sponst energie.

Als je goed in je vel zit, stuur je hoge vibraties uit, wie zich slecht voelt, zendt lage vibraties uit. Energie stroomt, is dus vloeiend, en veranderlijk.

Ook stenen en kristallen hebben een eigen frequentie. En dat is er een met een hoge vibratie. Kristallen kan je beschouwen als een soort lenzen die energie opvangen en doorsturen. Je neemt een kristal in je handen en zo kan je jezelf continu opladen.

We hebben niet altijd de tijd om uren te mediteren, maar je edelsteen kan je in je hand nemen voor meer afstemming, de hele dag door.

Vanuit hun puurheid en openheid zijn kinderen nog heel ontvankelijk voor de helende en helpende kracht van stenen. Kristallen dienen als kleine wegwijzers, laten voelen wat er nodig is en zijn een tool om in te zetten als steun en kracht.

Ontdek hoe wij kristallen en stenen inzetten als wrijfcoach en in het dagelijkse leven.

Reiki, letterlijk vertaald betekent: universele levensenergie, De energie waaruit alles is opgebouwd is de bron van alle leven. Deze helende energie op zich is geen techniek, maar is altijd aanwezig. Ze werkt op alle niveaus van het bestaan en brengt zowel het lichamelijk als het geestelijke, emotionele en spirituele niveau van het mens-zijn in balans. Deze energie staat dan ook los van huidskleur, geloof, religie, leeftijd. De Reiki-energie volgt zijn eigen weg. Deze energie stroomt waar nodig en iedereen krijgt precies wat hij of zij nodig heeft.

Kenmerkend is de eenvoud om het toe te passen. Iedereen die zich voor Reiki openstelt kan het ontvangen en het doorgeven. Om het door te geven dien je enkel afgestemd te worden door een Reiki Master.

Een Touch of HappyNes workshop is een dag vol kleurrijke inzichten over de chakra's, een dag vol magie en verwondering, een dag vol energie(werk). Je ontvangt je eerste afstemming Reiki. Met Reiki 1 geef je jezelf een geschenk voor het leven! In de eerste graad wordt je verbinding met de Reiki energie gelegd. De energie kan stromen.

Alles wat je beleefd hebt, gevoeld én gedacht wordt ergens opgeslagen in je energiesysteem. Als dat niet op tijd wordt geordend, opgeruimd dat gaat het systeem vertragen en kan het vastlopen. Dat wordt vaak benoemd als geblokkeerd worden. Zie het maar als de energie die wordt afgeknepen. Alsof er een dam wordt gebouwd, of een opeenhoping van stokken in een rivier.

De chakra's (Sanskriet voor "wiel") zijn te vergelijken met een soort energiegrotten. Er zijn er zeven met een naam en een kleur. Deze grotten nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen.

Als de energie goed stroomt in je energieveld, dan voel je je helemaal in balans en komen de bijhorende positieve kwaliteiten naar voor en kan jij gaan shinen.

Een kleurrijke module dus, via mediatie, creativieit leren we ze een voor een beter kennen en begrijpen.

Het rijk van het kind zit vol magie en misschien ben je er stiekem wel eens jaloers op. De onbevangenheid, het enthousiasme, nieuwsgierigheid en verwondering waarmee een kind in de wereld staat.

Er is goed nieuws: het blije, vrije innerlijke kind van jou is er nog steeds! Het is er altijd! Echt waar! Als volwassene kan het contact ermee wat verwaterd zijn. En misschien ken je het het beste als je (weer eens) kinderachtiger reageert dan je zou willen. Oeps.

Ontdek het ‘kinddeel’ van jezelf in deze module. Leer dat stukje van jezelf begrijpen en omarmen. Zo kan het kind in jou terug ruimte krijgen zodat jij durft te zijn wie je werkelijk bent!

Luisteren met je hele wezen, dat wat niet gehoord kan worden met het oor en niet begrepen kan worden met je verstand. Empathie stelt ons in staat om met een open en onbevooroordeelde manier naar de ander tegemoet te treden.

Oefen op deze dag om vanuit evenwaardigheid en empathie met het kind te connecteren.

Is je stempelkaart helemaal vol?

Met andere woorden, volgde je alle modules van de wrijfcoachopleiding, dan sluit je het traject af op deze evaluatiedag.


Wrijf massageolie. Zo zalig.

Met onze geurende én helende olie, jouw 'hart'verwarmende handen en je intentie van graag zien, zorg je ervoor dat een kind kan ontspannen, breng je energie in balans en kunnen emoties en spanningen wegvloeien. Waar wacht je nog op? Tijd voor Wrijftijd!

O ja, deze flesjes zijn uiteraard ook geschikt voor volwassenen én voor fijne deugdgenieter-momentjes.

Ontdek alles over Wrijf

opleiding wrijf massage kinderen - wrijfcoach - Wrijf massageolie

Echt iets voor mij! Zin in.

Inschrijven!

Ik ben overtuigd.
Ik ga ervoor!

Heel graag!

Mailen?

Nog vragen?
Mail gerust.

info@amba-amba.be

Bellen?

Praat je er liever over?
Bel gerust.

+32 478 74 54 84
opleiding wrijf massage kinderen - wrijfcoach